Patroon 

 

Het patroon is op eenvoudige vraag te verkrijgen door een mail te sturen naar info@vinniedevisknuffel.be

Het patroon mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Het afgewerkte product mag niet verkocht worden. Vinnie de Vis Knuffel (naam, logo én patroon) is een geregistreerd merk ©.

Aangezien er om veiligheidsredenen steeds een controle van elke Vinnie de Vis Knuffel dient te gebeuren (gaatjes, loshangende draadjes, lengte tentakels, uitstekende vulling, grootte etc.), vragen we om afgewerkte knuffels steeds binnen te brengen in een huisvandeMens in je buurt. 

 

Materiaal

De Vinnie de Vis Knuffel wordt gehaakt met 100 % katoengaren geschikt voor haaknaald 2,5 en poppenvulling (zie lijst goedgekeurd katoen). De visjes moeten kunnen gewassen worden op 60 graden. De toeren worden in spiralen in het rond gehaakt zonder de toer af te sluiten

Als je los haakt, gebruik een kleinere haaknaald, er mogen hoe dan ook geen gaten zijn waardoor de vulling te zien is. Dit omwille van veiligheidsredenen. 

Gebruik geen wit of zwart of te donkere kleur wegens niet stimulerend genoeg. Een hoofdkleur met hier een daar een klein streepjes zwart of wit mag wel.

Elke Vinnie de Vis Knuffel die wordt binnengebracht, wordt streng gecontroleerd.

goedgekeurd katoen
PDF – 82.6 KB 544 downloads