Provincie Limburg

 

GENK

 

In 2021 hopen we jullie vanaf februari weer te mogen ontvangen op onze haakcafés in het huisvandeMens Genk. Helaas zijn we er ons evenzeer van bewust dat activiteiten nog steeds niet evident zullen zijn en we mogelijk moeten annuleren, maar we proberen positief te zijn, hoopvol, optimistisch en misschien zelfs een tikkeltje naïef. Dat hebben we nodig om de drive te blijven behouden. De drive om er iets van te maken, het enthousiasme dat ons blijft motiveren om aan dit prachtige project te blijven werken. Hopelijk mogen we jullie volgend jaar weer welkom heten!

 

Wat?

 

Een haakcafé in ons gezellig Salon, waarbij wij het garen, het patroon, de uitleg en de aangename sfeer voorzien. Van zodra het weer kan, halen we de koekjes en koffie ook weer boven en kunnen jullie weer gebruik maken van onze haaknaalden (voorlopig vragen we je om deze zelf te voorzien ... Corona, je weet wel...).

 

Wanneer?

 

  • donderdag 18 februari 2021 - GEANNULEERD
  • donderdag 18 maart 2021 - GEANNULEERD
  • donderdag 22 april 2021 - GEANNULEERD
  • donderdag 20 mei 2021
  • donderdag 24 juni 2021

 

Telkens van 14u00-16u00

 

Waar?

huisvandeMens Genk, Grotestraat 10, 3600 Genk

 

Hoe inschrijven?

 

Inschrijven kan op genk@deMens.nu of via 089 / 51 80 40 

We vragen om zeker op voorhand in te schrijven, zodat we een duidelijk zicht hebben op het aantal deelnemers en we jullie kunnen verwittigen als we het haakcafé niet kunnen/mogen laten doorgaan.

 

Thuis haken

Zie je het niet zitten om naar onze haakcafés te komen?
Dan kan je een pakketje met garen en vulling komen halen in het huisvandeMens Genk, zodat je in je eigen woonkamer aan de slag kan gaan. Graag even een seintje vooraf, zodat we alles voor je kunnen klaar leggen en je zeker bent dat we open zijn.